IKC-club

22 november 2018

 

De IKC-club is een lerend netwerk van professionals die werken aan integrale kindcentra. Twee keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd met een stimulerend programma en om informatie en ervaringen uit te wisselen. 

In 2018 komt de IKC-club bij elkaar op donderdag 19 april en donderdag 22 november. 

 

Voor wie?

De IKC Club is een lerend netwerk van professionals die werken aan integrale kindcentra (scholen, schoolbesturen, peuterspeelzalen, kinderopvang, gemeenten en anderen). Twee keer per jaar is er een bijeenkomst met een stimulerend programma en om informatie en ervaringen uit te wisselen. 

 

Achtergrond

Het clusteren van voorzieningen voor kinderen van 0-12 jaar in een kindcentrum is een doorgaande trend. Steeds meer peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en scholen zoeken naar effectieve vormen om samen te werken: hoe kunnen we een voorziening creëren waar peuterspeelzaal, kinderopvang en onderwijs zo integraal mogelijk samenwerken, met zo min mogelijk institutionele belemmeringen? Om informatie en ervaringen uit te wisselen is Sardes in 2012 gestart met de IKC Club.

 

Aanmelding en kosten

De kosten voor deelname bedragen € 120,- (incl. btw) voor lidmaatschap inclusief twee bijeenkomsten. Wordt u halverwege het jaar lid, dan betaalt u € 80,-.

 

Datum en locatie

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 19 april en donderdag 22 november 2018 van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Sardes, Lange Viestraat 371, Utrecht.

Aanmelden kan via de knop onderaan deze pagina.
Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging en factuur.

Tot twee weken voor de start kunt u zonder kosten annuleren. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang bent u de volledige deelnemersprijs verschuldigd. Bij verhindering heeft u het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits te voren aan de organisatie gemeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Studulski

Aanmelden

Meer weten?