‘Door met ons samen te werken creëert u een krachtige kinderopvangorganisatie met liefdevolle en vakkundige professionals die ervoor zorgen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.’

  

Onze visie op kwaliteit in de kinderopvang

De wet IKK en GOAB-maatregelen schrijven verschillende scholingen voor aan kinderopvangorganisaties. Professionalisering gaat echter verder dan alleen trainingen volgen. De vraag is: hoe zorg je voor duurzame professionalisering die bijdraagt aan kwaliteitsverbetering? 

Sardes heeft veel ervaring met professionalisering in de kinderopvang o.a. door de ontwikkeling van de TINK-training, onze opleiding tot babyspecialist en Vversterk. We beschikken over een sterk netwerk van top-trainers. We ondersteunen kinderopvangbestuurders bij het ontwikkelen van strategisch beleid, hebben ervaring met het versterken van de lerende organisatiecultuur en we begeleiden verandertrajecten.

Wilt u meer weten over wat onze integrale aanpak voor uw kwaliteit kan betekenen, neem dan contact op met Marianne, Heleen, IJsbrand, Paulien of Jeroen.