Vacatures

Wil jij bijdragen aan gelijke kansen voor kinderen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik op onze vacatures en reageer. 


Sardes is een toonaangevende speler in het educatieve veld die vernieuwende ontwikkelingen aanjaagt, begeleidt en evalueert. We willen een bijdrage leveren aan duurzame oplossingen voor educatieve vraagstukken, het verbeteren van kansengelijkheid en de kwaliteit van educatieve instellingen. 
 

Wij zijn per direct op zoek naar:

Een ervaren onderzoeker/ adviseur in de educatieve sector

Een ervaren adviseur in de samenwerking onderwijs-jeugdzorg

↑ Klik op de vacature om de omschrijving te downloaden. 


Onze visie op gelijke kansen

Ieder kind heeft het recht om zijn of haar talenten optimaal te benutten, ongeacht de thuissituatie. Uiteindelijk komt het de samenleving als geheel ten goede wanneer alle talenten goed benut worden, iedereen mee kan doen en niemand aan de zijlijn hoeft te staan. 

Betere kansen bieden aan kinderen en jongeren die het risico lopen om achterop te raken in het onderwijs. Dat is al bijna 30 jaar onze ambitie. Met een geïntegreerd aanbod van onderzoek, ontwikkeling en begeleiding wil Sardes een bijdrage leveren aan het realiseren van gelijke kansen.

 

  


Open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen vacatures? Of passen de beschikbare vacatures niet goed bij jou? Stuur dan een open sollicitatie. Laat in een motivatiebrief weten waarom jij samen wilt werken aan gelijke kansen voor kinderen en jongeren en laat ook je cv achter.

 

Stagelopen bij Sardes

Voel je je aangesproken door het werk van Sardes? Wij bieden (master)studenten graag de gelegenheid om stage te lopen. Per semester (september-januari en januari-juni) hebben we plaats voor twee studenten. 

Opdrachten van Sardes zijn o.a.: Wat zijn de opbrengsten van VVE of van schakelklassen in een gemeente? Wat kunnen we zeggen over de kwaliteit van de kinderopvang? Hoe breng je een doorgaande lijn tot stand binnen het onderwijsachterstandenbeleid? Hoe betrek je ouders bij de ontwikkeling van hun kind? 

Stuur ons een mail met je cv en motiviatie. Wil je daarbij aangeven in welk concreet Sardes-thema je je tijdens je stage wilt verdiepen? Bekijk hiervoor onze website. We kijken dan of er bij dit thema mogelijkheden zijn om deel te nemen aan een project. Stuur voor meer informatie een mail naar secretariaat@sardes.nl 

Erkende kwaliteit bij Sardes