Eigentijdse oplossingen voor kwaliteit en professionalisering

03 oktober 2017

Ervaart u ook dat cursussen en trainingen vaak niet leiden tot betere prestaties op de werkvloer? Dat wat geleerd is al snel wegzakt door de waan van de dag? Sardes en Tulser bieden een manier van leren die effectiever en eenvoudiger is, minder tijd kost, en waarmee u bespaart op verletkosten: digitale taakondersteuning op de werkvloer.

Met deze nieuwe, innovatieve professionaliseringsmethode, die beschikbaar is op mobiele apparaten, krijgen pedagogisch medewerkers ondersteuning op het moment dat ze een taak uitvoeren. De ondersteuning bestaat uit kleine brokjes toepasbare informatie, zoals checklists en filmpjes, en biedt verschillende verdiepingsmogelijkheden. Daarnaast is er een ‘online community’, waar pedagogisch medewerkers kunnen leren van en met collega’s. Bovendien sluit de methodiek perfect aan bij de pedagogisch medewerker van nu, die is opgegroeid en opgeleid in het digitale tijdperk.

Ben je nieuwsgierig? Ondernemend? Op zoek naar eigentijdse, werkende oplossingen? Kom dan naar de inspiratiesessie op 8 december 2017.