Teamvorming in het IKC

02 april 2019

• Bent u ook gestart met een IKC?
• Wilt ook gaan werken aan één team?
• Wilt u meer instrumenten om het team te vormen?

Op dinsdag 2 april organiseert Sardes een intensieve middag over teamvorming in het IKC.

Bij de vorming van integrale kindcentra is het tot elkaar komen, zien, verstaan en begrijpen van de andere partij een uitdaging. We werken met dezelfde kinderen, maar toch doen we andere dingen. Toch wil je samen een team worden, dat elkaar kan vertrouwen en leert van elkaar.

Een deelnemer zei na afloop: “De uren zijn goed besteed geweest en er zijn meteen plannen uitgerold om nader tot elkaar te komen”.  

 

Programma

We bieden een middag waarin we ingaan op de principes van teamvorming tussen onderwijs en opvang, maar gaan daarna vooral ook in op de praktijk van teamvorming. We gaan in op de volgende vragen: Hoe word je een één team met mensen van opvang en onderwijs? Hoe kun je als IKC, of als IKC-leidinggevende een team ontwikkelen? Welke instrumenten, werkvormen en vooral ook gedrag kun je daarvoor aanwenden?

De bijeenkomst wordt verzorgd door Frank Studulski.

 

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor: IKC-directeuren / leidinggevenden, schooldirecteuren, managers kinderopvang.

 

Aanmelding en kosten

Deelname kost € 110,- (incl. btw). Aanmelden kan via de knop onderaan deze pagina. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en factuur.

Bij verhindering heeft u het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits te voren aan de organisatie gemeld. Tot vier weken voor de start kunt u zonder kosten annuleren. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang bent u de volledige deelnemersprijs verschuldigd.

 

Datum en locatie

Dinsdag 2 april 2019. Entree om 12.30 uur met broodje; start van de middag van 13.00-16.30 uur
Locatie: Sardes, Utrecht

 

Aanmelden

Meer weten?