Intervisiemiddag voor IKC-directeuren

02 april 2020

UPDATE CORONAVIRUS 

Wij vinden uw veiligheid en die van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom zijn wij genoodzaakt om dit evenement uit te stellen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Of heeft u een vraag over dit evenement? Neem dan contact op met f.studulski@sardes.nl Als u zich al aangemeld heeft voor dit evenement, dan nemen wij binnenkort contact met u op.


  • Bent u IKC directeur en wilt wel eens daarop reflecteren?
  • Bent u benieuwd hoe andere IKC directeuren het doen? 
  • Wilt u met uw IKC naar een volgende stap?

Kom dan naar de intervisiemiddag voor IKC-directeuren.

 

Programma

Een toenemend aantal basisscholen verandert naar een integraal kindcentrum. Vaak is daar één directeur of leidinggevende aan verbonden. De ontwikkeling naar een directeur integraal kindcentrum vraagt persoonlijk ondernemerschap, durf en lef. Voor sommigen is dat zoeken naar de juiste vorm van leidinggeven, omgaan met cultuurverschillen, naar kennis van wet- en regelgeving. 

Door deze intervisiemiddag willen we IKC directeuren de gelegenheid geven van elkaar te leren. Persoonlijke effectiviteit en overtuigingen komen aan de orde. Dat doen we door het stellen van vragen en aan de hand van een aantal thema’s.

 

Begeleiding

   Frank Studulski 

   Frank ontwikkelde de opleiding leidinggevende IKC bij de nascholing van AVANS+

 

Resultaat

Wat kun je verwachten van de middag?
Delen van ervaringen met andere directeuren / managementleden
Reflectie op de functie (bijvoorbeeld aan de hand van functieprofiel)
Oriëntatie op een volgende stap in jouw ontwikkeling

 

Voor wie

Een speciale middag voor directeuren Integrale kindcentra, ook geschikt voor leden van het managementteam IKC. Het gaat om directeuren die minimaal een jaar bezig zijn als directeur. 

 

Aanmelding en kosten

Deelname kost 100,- (inclusief btw)

Aanmelden kan via de knop onderaan deze pagina. Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging en factuur.

Tot vier weken voor de start kunt u zonder kosten annuleren. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang bent u de volledige deelnemersprijs verschuldigd. Bij verhindering heeft u het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits te voren aan de organisatie gemeld.

 

Datum en locatie

 

Nader te bepalen.