Taaleis 3F

Hoe bereidt u de taaleis 3F voor?

De eis dat pedagogisch medewerkers uiterlijk met ingang van 1 januari 2023 aan het taalniveau 3F mondeling moeten voldoen, zorgt voor veel vragen en onduidelijkheid. Hoe bereidt u zo’n traject voor, hoe informeert u uw medewerkers, wat is er allemaal nodig om het traject tot en met de toetsing uit te voeren, hoe monitor je het traject en wat zie je hiervan terug op de werkvloer?

 

Kennis van regels en inhoud

Sardes heeft experts in huis die én goed op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, én de inhoudelijke kanten van kinderopvang en taalontwikkeling op hun duimpje kennen. Deze unieke combinatie hebben wij gebundeld in een breed aanbod, waarover u op de website taalindekinderopvang.nl meer kunt lezen. We informeren u over wet- en regelgeving en spelen ook graag een rol bij het implementeren van deze kwaliteitsimpuls taal. In dat geval denken we van het begin af aan met u mee over het gehele traject.

 

Voorlichtingsgesprek over 3F

Sardes heeft voor u feitelijke en actuele informatie over de taaleis 3F mondelinge vaardigheden op een rijtje gezet. Moeten uw pm’ers nog aan de taaleis voldoen en wilt u zich daarover laten informeren? U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek over wat er mogelijk is.

 

Meer weten?

Lees meer over Taaleis 3F op taalindekinderopvang.nl

Hier vindt u ook veelgestelde vragen over Taaleis 3F