Kantoor Sardes vernieuwd: modern en gezellig

08 november 2023

Na een nieuwe website en huisstijl heeft Sardes ook haar kantoor in een modern, nieuw jasje gestoken. Wie weleens bij Sardes geweest is, zal verrast opkijken bij een volgend bezoek. 

Het kantoor is van top tot teen gestript en opnieuw ingedeeld om meer en diverse werkplekken te creëren. De kleuren oranje, blauw en paars hebben plaatsgemaakt voor het hedendaagse en frisse saffraangeel in combinatie met rustiek groen. 

Directeur Heleen Versteegen vertelt: “De nieuwe indeling sluit aan op onze manier van werken: we kunnen een brainstorm houden op de aanlandplek, scrummen bij het scrumbord, bijpraten op de gele bank en meters maken in de concentratieruimte of op een van de functionele werkplekken.”

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen op ons vernieuwde kantoor. Dat je nog steeds op de vijfde verdieping van de Lange Viestraat 371 in Utrecht vindt. “We zijn blij met onze fijne, centrale en moderne werkplek in hartje Utrecht. Waar we nu, met nog meer plezier, kunnen werken met collega’s van Sardes en Stichting CAOP”, aldus Heleen.

Breng thuiszittende jongeren in beeld

Oproep aan onderwijsprofessionals: geef je mening over evidence-informed werken

LKK presenteert voor de vijfde keer bevindingen kwaliteit Nederlandse kinderopvang