Rianne Heijmans

Mensen bewust houden waarom ze dit werk doen, wat hun drijft en dat zij met plezier hun talenten in zetten. Dat vind ik belangrijk.

Neem contact met mij op:

Ik ben Rianne Heijmans en ik werk sinds 2016 bij Sardes als coördinator van het bedrijfsbureau. In deze rol voel ik mij medeverantwoordelijk voor een goed geoliede bedrijfsvoering van Sardes en maak ik mij sterk voor een prettige en positieve werksfeer. Behalve klassieke officemanagementprocessen, zoals het monitoren van administratieve processen bij het bedrijfbureau, houd ik me onder andere bezig met personeelszaken, verzuim- en preventie, kwaliteit en de AVG.

Zo ga ik te werk

Ik denk graag mee om processen of taken verder te brengen. Ik ben sparringpartner bij de collega’s van het bedrijfsbureau, kan prioriteiten stellen en vooruit- en meedenken.

Ik sta in mijn kracht…

Als ik gestimuleerd word en de ruimte krijg om mijn rollen en taken op mijn wijze en met mijn talenten uit te voeren. Dat kan bij Sardes!

Ik krijg energie van…

Het (samen)werken met de collega’s van het bedrijfsbureau, de directie en de eigengereide adviseurs/onderzoekers. Als cultureel antropoloog kan ik me verwonderen over hoe verschillend we zijn – en soms net zo onbegrijpelijk als de ‘phi tong lueang’, een stam in Thailand die ik tijdens mijn studie bezocht. De organisatiecultuur van Sardes draagt bij aan de verbindingen in de organisatie. Mensen bewust houden waarom ze dit werk doen, wat hun drijft en dat zij met plezier hun talenten in zetten. Als we weten wat de verwachtingen zijn en leerwensen dan past dat in deze 21ste-eeuwse tijd, waarin ook softskills bijdragen aan de professionalisering van de medewerkers van een kennisinstituut zoals Sardes. Dat past bij mij.