Emiel Helmich

Het onderwijs naar een hoger niveau tillen, daar ga ik voor. Ik vind het mooi om te zien dat onze klanten eerst met, en daarna zonder onze hulp dit hogere niveau vasthouden en verder ontwikkelen.

Neem contact met mij op:

Je kunt bij mij terecht

Voor onderwerpen die te maken hebben met gelijke kansen, primair onderwijs en professionalisering op de werkvloer. Ik sta open voor een goed gesprek of het opzetten van een evaluatie/monitor/onderzoekstraject rondom deze thema’s.

Zo ga ik te werk

Gestructureerd en transparant. Samen bepalen we waar we naartoe werken en er is altijd ruimte voor feedback en evaluatie.

Ik sta in mijn kracht als ik…

Perspectieven van anderen mee laat wegen in discussies. Zelf ben ik basisschoolleerkracht geweest, waardoor ik het perspectief van de leerkracht, waar dat nodig is, mee laat wegen in mijn projecten.

Ik raak geïnspireerd van…

De hobbels die je neemt op weg naar je einddoel. Een proces loopt niet altijd even soepel. Soms kom je een hobbel tegen die groot lijkt. Maar als je doorzet, dan zie je vanzelf de daling die ingezet wordt. Soms hoef je de hobbel niet eens te beklimmen, maar alleen te verplaatsen.

Mijn expertises:

Mijn publicaties