Esther Hoonhoud

Na vijf jaar als adviseur gezondheidsbevordering in het primair- en voortgezet onderwijs gewerkt te hebben bij GGD Hollands Midden, zet ik mijn kennis en ervaring nu in voor kansengelijkheid voor alle kinderen en jongeren.

Neem contact met mij op:

Mijn naam is Esther Hoonhoud. Sinds mei 2022 werk ik bij Sardes als adviseur en onderzoeker.

Zo ga ik te werk

Ik ben enthousiast maar ook kritisch en gebruik deze eigenschappen om een oplossing, verandering of proces tot stand te brengen welke ook op lange termijn werkzaam blijft. Ik sta hierbij graag naast de opdrachtgever om samen te zoeken naar een passende oplossing. Door af en toe uit te zoomen en het grotere geheel van een traject te bekijken zie ik verbindingen waar anderen nog niet aan hadden gedacht.

Ik raak geïnspireerd…

Van mensen die vooroplopen in verandering! Binnen onderwijs, opvang en opvoeding is blijvende verandering en aanpassing nodig om aan te blijven sluiten bij wat nodig is. Scholen, bestuurders en beleidsmakers in deze sector die dingen anders aan willen én durven pakken inspireren mij, omdat zij de voorlopers zijn in veranderingen die nodig zijn om het verschil te maken voor kinderen in Nederland.

Ik houd mij bezig met: