TINK-taalassessment

 

Om te kunnen deelnemen aan de TINK-trainersopleiding vragen wij een aantoonbaar afgeronde en relevante HBO-bachelorstudie óf een afgeronde en relevante MBO-4 opleiding met 3F-taalcertificaat (aantoonbaar middels een kopie van het diploma). Wanneer u hier niet over beschikt, kunt u zich inschrijven voor het TINK 3F-taalassessment. In het assessment toetsen wij of u het taalniveau 3F beheerst in reële en voor uw werk relevante situaties. Het assessment bestaat uit taken voor lezen, luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven. Een positieve beoordeling levert een certificaat/bewijs van deelname voor 3F van het ITTA op, en betekent dat u kunt deelnemen aan de TINK-trainersopleiding voor interne trainers. Download hier de folder met informatie over het taalassessment.

 

Waarom een 3F-taalassessment?

Met de TINK-trainersopleiding voor interne trainers leert u hoe u TINK inzet om pedagogisch medewerkers en/of gastouders te trainen en te coachen op het verbeteren van hun taal- en interactievaardigheden. Met TINK wordt toegewerkt naar taalniveau 3F van het referentiekader Meijerink. Een goede taalbeheersing van TINK-trainers is dan ook een vereiste.

 

Planning en kosten

TINK-partner ITTA organiseert regelmatig een TINK 3F-taalassessment. Het assessment start om 10:00 uur en is tegen 14:30 uur afgelopen. De kosten bedragen €195 per persoon. Het eerst volgende taalassessment zal plaats vinden op vrijdag 14 september 2018 in Amsterdam.

 

Aanmelden

Heeft u interesse in een 3F-taalassessment, stuur dan een bericht naar info@itta.uva.nl

 

Meer weten?