Sardes en CAOP willen samen verder

03 november 2020

Sardes en het CAOP hebben de intentie om per 1 januari 2021 een nauwere, intensieve samenwerking aan te gaan. Waarmee we elkaars expertises versterken, om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingen en behoeften van de markt.

 

Er zijn al jaren goede bestuurlijke contacten tussen Sardes en het CAOP. Dat, net als Sardes, een maatschappelijk georiënteerde stichting zonder winstoogmerk is. Het CAOP draagt bij aan betekenisvol werk, voor iedereen in de publieke sector. Zoals in het onderwijs, maar ook daarbuiten. Door onze kennis en expertise te bundelen, kunnen we samen een aanbod voor de hele keten ontwikkelen. Van landelijk tot lokaal en over sectoren heen. 

 

Op dit moment wordt onderzocht of we onze intentie kunnen formaliseren, in een zogeheten ‘bestuurlijke fusie’. Dit betekent dat wij op bestuurlijk niveau onderdeel van het CAOP worden, maar zeggenschap over onze eigen bedrijfsvoering houden. Onze opdrachten, waar we ons met plezier al meer dan 25 jaar voor inzetten, zetten we vanuit ons kantoor in Utrecht voort. Met al onze medewerkers, directeur, werkwijzen én bedrijfsnaam. Zoals onze klanten van ons gewend zijn. 

 

Met plezier kijken we uit naar de vervolgstappen in dit traject. We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking beide organisaties versterkt en een interessant perspectief voor de toekomst biedt.